DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Selahaddini Eyyubi Anadolu Lisesi

Mrt

he aim of our project: To ensure the recognition of women who play a role in the change of the world with our project, to know in which issues they bring change and to create a role model. Our aim is to ensure that teachers, students and people who see our content are interested in the process of change of women who play a role in the change of the world, through various activities.

Teacher : Nevim KAYA

student: Kemal Seal, Muhammed Yusuf Seal, Zilan Seal, İlayda Seal.

Mrt

Die Schätze meiner Stadt (Treasures of my city - Şehrimin Hazineleri) e Twinning Projesi Almanca Öğretmeni Demet SEZER ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Elif TUNA PUSA danışmanlığında gerçekleştirilmektedir.

Projeye Türkiye’den 6 Polonya’dan 1 Litvanya’dan 1 öğretmenle ve projeye katkı sağlayacak okulumuz öğrencileriyle yürütülecektir. Proje Şubat ayında başlayıp Nisan ayında bitecektir. Proje içerisinde öğrencilerimizin kendi kültürünü tanıması ve yabancı kültürlerle kendi kültürü arasındaki ilişkiyi kurabilmesi amaçlanmıştır. Projeye dair her şeyi ‘treasures of my city’ instagram hesabından takip edebilir, bizim heyecanımıza ortak olabilirsiniz ️

Mrt

Embracing Art (Sanata Sarılmak) e Twinning Projesi İngilizce Öğretmenlerimiz  Gamze AZİZOĞLU ve Yasemin ÖLÇER danışmanlığında gerçekleştirilmektedir.

Mrt

"6 Şubat Deprem Felaketinden Sonra Kentlerde Sosyal Yaşam Deneyimi Diyarbakır Örneği" projesi ile 9/A sınıfı öğrencilerimiz Dicle Saadet YEŞİLOVA, Ecrin Ronya KAYA ve Hiranur ARSLAN danışmanları coğrafya öğretmenimiz Musa YÜKSEL ile birlikte TÜBİTAK 2204A yarışmasında bölge finaline kalmışlardır. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Şbt

6 Şubat Depremi'ni unutmadık, unutmayacağız. Kaybettiğimiz canları saygı ve özlemle anıyoruz, acılarını paylaşıyoruz.

Kas

PROF. DR. Erten GÖKÇE Dicle Üniversitesi Konferans Salonunda Öğrencilerimize Yönelik Yaşamda Hedefe Odaklanma ve Başarı konulu Konferans vermiştir. Hocamıza öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okulumuz adına teşekkür ederiz.

Kas

Doç. Dr. Mehmet EROĞLU ile  Bilim Söyleşisi kapsamında okulumuz öğrencilerine hitap etti.Kendisine teşekkür ederiz.

Bilim söyleşini koordine eden okulumuz fizik Öğretmeni Asiye TAN'a teşekkür ederiz.

May

Hem okulumuzda  görev yaptığı süreçte hem tayini Diyarbakır Anadolu Lisesi'ne çıktıktan sonra hem de emekli olduktan sonra  okulumuz ile bağlantısını kesmeyen ve sürekli okul kütüphanemize katkı yapmaya devam eden emekli Almanca öğretmenimiz Mehmet BARIŞ hocamıza  katkılarından  dolayı teşekkür ediyor, kendisine emeklilik hayatında huzur ve mutluluk diliyoruz.

May

Şehit Yüzbaşı Bahtiyar Er İmam Hatip Ortaokuluna kitap bağışında bulunduk.